Soprano Titanium


STRONGER, FASTER, SMARTER HAIR REMOVAL, REINVENTED

Пробив в технологията за лазерно обезкосмяване, комбинирайки функционалност с несравним комфорт. Благодарение на голямото покритие на накрайника от 4см2 и усъвършенстваната охладителна технология, процедурите са много по-бързи и безболезнени. Soprano Titanium комбинира три различни дължини на вълна, за да подобри удовлетворението в клиентите и практикуващите, създавайки уникално по себе си и високо резултатно решение за професионалната лазерна епилация.

  • Голямо 4см2 покритие на накрайника
  • Ice Plus Система за продължително охлаждане
  • Два конектора
  • Система за събиране на данни за всеки пациент
  • Подходящ за кожа тип I-VI
  • Без консумативи

Процедури

Soprano Titanium

Представяйки своята ексклузивна 3D технология, Soprano Titanium комбинира трите най-ефективни дължини на вълната в един апликатор. Така се таргетират едновременно различни дълбочини на кожата и анатомичните структури на космения фокикул. Като комбинира абсорбацията и проникването на различните дължини на вълните, заедно с по-голямото поле на третиране, повишен комфорт и лесна поддръжка, Soprano Titanium е най-безопасния и най-ефикасен метод за премахване на косми познат на пазара до сега.

Image

3D и 40% по-бърз

Ексклузивният апликатор е важен актив за всяка клиника. С неговите 4см2 големина на работно поле и интеграцията на три дължини на вълната, значително увеличава покритието на зоната на третиране, като така намалява времетраенето на всяка процедура и прави процеса по-лесен и по-безопасен за пациентите. С Quattro, махането на косми е бързо, ефикасно и лесно!

Diode Laser ALEX 755NM

Мощна абсорбация, комбинирана с постоянно охлаждане, голямо покритие на зона на третиране, комфорт и лесна поддръжка, позволява третирането на широк спектър от различни видове косми и цветове, особено бели и тънки косми.

SPEED 810

Правете повече процедури за по-кратко време, чрез голямото покритие на апликатора. Третирайте големи зони по-бързо, докато предоставяте на пациентите безопасно и много ефективна процедура за премахване на косми.

DIODE LASER YAG 1064

Апликатора YAG 1064 използва диодно базиран лазер на ND:YAG дължина на вълната, позволявайки умерена абсорбация на енергия от хромофора на меланина и е оптимално подходящ за пациенти с по-тъмен тон на кожата.

Trio

Three in One

Този апликатор позволява отпускането на три различни и ефективни дължини на вълни едновременно. С големината на накрайника от 2см 2, едновременно таргетира различни дълбочини на кожата и анатомичната структура на космения фоликул, повишавайки ефекта на процедурите.

Image
ICE Plus 

Continuous Contact Cooling

ICE Plus е усъвършенствана технология, която продължително изстудява кожата и подържа една и съща температура през цялата процедура. ICE Plus намалява епидермалния риск, докато запазва топлината в дермиса, където космените фоликули биват третирани. Температурата се запазва една и съща, което спомага за по добри ефекти от диодния лазер. Пациентите могат да се насладят на безболезнена, хладка и комфортна процедура.

Аксесоари

Facial TIP:

ТРУДНО ДОСТЪПНИ МЕСТА

Уникалният Facial TIP позволява третиране на трудно достъпни области като уши, ноздри и глабелата

Спецификации: Diode, 810 nm, Spot Size 6 mm

 
 

Експертни мнения

 
““I am very pleased with the results I am able to achieve with the Soprano Titanium. Besides for the high efficiency and safety record, which are the base for any hair removal treatment, there are additional features, such as Smart Clinic and the unique Quattro applicator, which set it above and beyond any other system on the market today.”.” Dr. Pablo Naranjo MD, PhD,
Medical Director of Elite Laser Clinic & Laser Unit at NISA Hospital, Madrid, Spain