Alma Lasers

Soprano Ice Special Edition

PRETTY COOL

Безплатна демонстрация и стартов пакет маркетинг

Цялостно решение за обезкосмяване

SOPRANO ICE е последно поколение на всепризнатата система за лазерна епилация Soprano, Soprano ICE е незаменима част от успешните естетични центъри за епилация и водещи лекари и терапевти по целия свят.

Платформата Soprano ICE представлява нова ера в технологията за лазерна епилация и методите за третиране. Чрез включването множество иновативни технологии, Soprano ICE ви позволява да третирате широк кръг от пациенти с различен тип кожа и косми бързо и безболезнено, през цялата година.

Soprano Ice

Свали брошура

soprano-ice-brochure

Технология

Soprano ICE

Апликатори

ALEX 755 nm

Оптимален спектър на покритие: фототип и цвят на косъма
Александритната дължина на вълната прeдлага по-мощно поглъщане на енергията от меланина, което го прави идеален за различни фототипове и най-вече за светли и тънки косми. С по-повърхностно проникване, 755 nm дължина на вълната е насочена към разрушаване на космения фоликул и е особено ефективна за повърхностно окосмяване в области като вежди и горна устна.

SPEED 810 nm

Време за третиране – намалено наполовина

Дължина на вълната 810 nm при класическата лазерна епилация позволява дълбоко проникване в космения фоликул с висока средна мощност, повече повторения и голяма (2 см) работна площ за по-бърза процедура. При дължина на вълната от 810 nm, нивото на абсорбция на меланин е умерено, което го прави безопасен при тъмен фототип. С възможностите си за дълбоко проникване, лазерът с тази дължина на вълната е насочен към разрушаване на булбарната везикула и булбуса на космения фоликул, а проникването на умерена дълбочина в тъканите пък го прави идеален за епилация на ръце, крака, бузи и брадичка.

Facial TIP:

ТРУДНО ДОСТЪПНИ ОБЛАСТИ

Уникалният Facial TIP позволява третиране на трудно достъпни области, включително уши, ноздри и глабела.

Спецификации: Diode, 810 nm, Spot Size 6 mm

Disposable Hygienic Tip:

ТРЕТИРАНЕ НА ИНТИМНИ ОБЛАСТИ

Уникален накрайник за еднократна употреба за третиране на интимните области (10 броя в опаковка)

Alma Speed Gel:

ЕДНА И СЪЩА ПРОЦЕДУРА ЗА ПОЛОВИНАТА ОТ ВРЕМЕТО

Локална формула, която ускорява ефективността на технологията на лазерната епилация. Използвайки нанотехнологиите, молекулите на гела се свързват с меланина, като значително увеличават поглъщането на енергия от космения фоликул. Тази повишена абсорбция ускорява процедурата, постигайки същите резултати за половината от времето и с по-малко енергия на сесия.

Преди и след

Гледай видеоклип

Soprano Ice

Пускане на видеото

Експертни мнения

“„Soprano SHR революционизира лазерната епилация, допринасяйки за по-дълготрайни и по-добри резултати в сравнение с конвенционалните технологии. Третирането с „IN-Motion“, прилагащо ниски флуенси при висока честота на повторение, ни позволява да осигурим персонализирана епилация за всеки пациент. Soprano работи с всички типове кожа и косми, през цялата година, с постоянни, безопасни и надеждни резултати. Днес Soprano SHR е основен инструмент за естетични практики, осигуряващ повече предимства за пациентите от всеки от своите конкуренти.“”
Fernando Urdiales, MD, Director of Miramar Medical Institute Malaga, Spain