Soprano ICE


Цялостно решение за перманентна лазерна епилация

Soprano ICE е последно поколение от всепризнатата система за лазерна епилация Soprano, използвана от водещи клиники и специалисти по цял свят.
Платформата Soprano ICE представя нова ера в лазерната епилация, технологиите и методите за епилация. Използвайки различни дължини на вълната и технологии, Soprano ICE позволява пациенти от различен фототип да бъдат третирани бързо, безболезнено и целогодишно.

 • Без болка
 • За всеки тип кожа
 • Подходящ дори и при кожа с тен
 • Кратки процедури
 • С доказана безопасност
 • Над 10 г. доказана клинична ефикасност

Процедури

Soprano ICE

Премахването на нежеланото окосмяване е дългогодишен проблем, който намира ефективно решение в перманентната лазерна епилация. Методът за епилация SHR на Аlma lasers представлява иновативна технология за бърза и перманентна лазерна епилация. SHR действа посредством постепенно загряване на космения фоликул без да наранява околната тъкан. Технологията In-motion TM с постоянно движение на лазера гарантира пълно покритие на зоните.

Технология

Soprano ICE използва уникалната технология на Alma – AlexTM, която комбинира преимущества като висока степен на абсорбция на Alexandrite 755 nm дължина на вълната с пълно покритие на зоните, комфорт и лесна поддръжка на диодния лазер. Иновативната ICETM технология охлажда кожата по време на цялата процедура, минимизирайки риска от изгаряне, като едновременно поддържа топлината в дермата, където се третират космените фоликули. Резултатът е върхова технология за лазерна епилация и гарантирано отлични резултати за всеки тип кожа, включително и за кожа с тен.
Платформата Soprano ICE предлага най-ефективната и безопасна лазерна епилация до момента.
Множество режими на работа SHRTM SHRTM Stuck & HR: Soprano ICE предлага различни технологии: In-MotionTM, SHRTM Stuck&stationary, за да покрие всички нужди в естетичната практика.
Научете повече за SHR

Накрайници

Diode Laser Alex:

За всеки фототип

Иновация в технологията за епилация, използваща Alexandrite дължина на вълната, което позволява по-добро поглъщане на енергията от меланина.
Мощната абсорбция, възможна с Alex дължина на вълната, комбинирана с контактно охлаждане, пълно покритие на зоните, комфорт и ниски разходи за поддръжка на лазера, е идеалното решение за всеки фототип, особено за светли и тънки косми.

Спецификации: Diode, 755 nm, Spot Size 15×10 mm, up to 10 Hz

Speed™:

намалява наполовина ВРЕМЕТО ЗА ПРОЦЕДУРи

Позволява повече сесии за по-кратко време. Голямата работна площ на апликатора покрива оптимална повърхност, гарантирайки на пациентите възможно най-бързата и ефективна епилация.

Спецификации: Diode, 810 nm, Spot Size 20×10 mm, up to 10 Hz

Compact:

Разнообразни методи за третиране

Вместо да третира космения фоликул с единичен импулс с висока енергия, който може да нарани кожата, наситена с меланин, SHR технологията прилага ниски дози енергия постепенно, но много на брой пъти, до достигане на необходимото количество до космения фоликул. Това прави SHR най-безопасната лазерна епилация, включително и за тъмни кожи.

Спецификации: Diode, 810 nm, Spot Size 12×10 mm, up to 10 Hz

Diode Laser YAG:

специално разработен ЗА ТЪМНА КОЖА

YAG използва диоден лазер, базиран на Nd: YAG дължина на вълната, позволяваща умерено поглъщане на енергията от меланина. Това ниво на абсорбция, комбинирано с контактно охлаждане, пълно покритие на третираната повърхност, комфорт и ниски разходи за поддръжка на диодния лазер, е цялостно решение, специално разработено за пациенти с тъмна кожа.

Спецификации: Diode, 1064 nm, Spot Size 12×10 mm, up to 10 Hz

Аксесоари

Facial TIP:

ТРУДНО ДОСТЪПНИ МЕСТА

Уникалният Facial TIP позволява третиране на трудно достъпни области като уши, ноздри и глабелата

Спецификации: Diode, 810 nm, Spot Size 6 mm

Disposable Hygienic Tip:

третиране НА ИНТИМНИ ОБЛАСТИ

Уникален накрайник за еднократна употреба, подходящ за третиране на интимните области (10 броя в опаковка)

Alma Speed Gel:

Една и съща процедура за половината от времето

Ексклузивна формула, която ускорява ефективността на технологията на лазерната епилация. Използвайки нанотехнологиите, молекулите на гела се свързват с меланина, като значително увеличават поглъщането на енергия от космения фоликул. Тази повишена абсорбция ускорява процедурата, постигайки същите резултати за половината от времето и с по-малко енергия на сесия.

 
 

Преди и след

 
 • before-and-after2
 • facial-tip-soprano-ice-2
 • hair-removal-diode11
 • hair-removal-diode21
 • hair-removal-diode31
 • hair-removal-diode41
 • SHR-Hair-removal-11
 • SHR-Hair-removal-21
 • SHR-Hair-removal-31
 • SHR-Hair-removal-41
 

Експертни мнения

“Soprano SHR е революция в медицинската епилация, с гарантирано по-дълготрайни и по-добри резултати, в сравнение с конвенционалните технологии. Технологията IN-Мotion доставя по-ниски нива на енергия с повече импулси, което позволява индивидуален подход за епилация при различните пациенти. Soprano работи с всеки тип кожа и косми, целогодишно, с последователни, безопасни и сигурни резултати. Днес Soprano SHR е есенциален инструмент за естетичните практики, който гарантира значителни предимства за пациентите, в сравнение с останалите конкуренти.”
Fernando Urdiales, MD, Director of Miramar Medical Institute Malaga, Spain
“Приложението на SHR при пациенти с тъмнa кожа значително намалява болката и дискомфорта, и свежда до минимум възможността от образуването на мехури, хиперпигментации и други наранявания. По време на или след процедурата не се наблюдават зачервявания и възпаления на кожата, което позиционира SHR технологията като по-безопасна и предпочитана пред традиционните лазерни системи.”
Tania Aparecida Meneghel, MD, Dermatologist Clínica Renaissance, São Paulo, Brazil
“Процедурата с SHR е значително по-безболезнена, в сравнение с Lightsheer. Двата диодни лазера редуцират космите дългосрочно на 90%. Бърз импулс и постоянно движение с ниско количество енергия на диодния лазер, гарантират предимства като безопасност, ефективност и толерантност на пациентите към лазерната епилация.”
Martin Braun, MD, Vancouver Laser Center, Vancouver, BC, Canada
“Липсата на болка, разбира се, не е единствената иновация по отношение на платформата. Soprano Ice има най-високa степен на покритие на работната площ в индустрията със своите 12X10 мм размер и до 10 Hz честота на повторение на импулса. И още – не са необходими консумативи, с него се работи лесно, а възвращаемостта на инвестицията е бърза и сигурна. Безболезнената епилация със Soprano Ice променя мнението на мъжете за лазерната епилация, тъй като е известно, че те не търпят болка. Освен това процедурата е бърза – още едно предимство за тях.”
Patrick Bowler, MS.BS Co-Found of the British Association of Cosmetic Doctors Court House Clinics, UK
“Процедурата с SHR е категорично по-безболезнена, сравнено с Lightsheer.”
Christopher Zachary, M.D. Department Chair, University of California, Irvine, USA