FemiLift

За по-добро интимно женско здраве

Оптимално решение, за всяка възраст

Безплатна демонстрация и стартов пакет маркетинг

Деликатна прецизност

FemiLift e най-съвременното и минимално инвазивно гинекологично решение, което използва технологията Pixel CO2, за да осигури оптимално женско интимно здраве, във всяка възраст. Платформата разполага с различни апликатори и предоставя всеобхватно решение за третиране на широк спектър от индикации. Осигурява бързи и ефективни резултати, без болка и без възстановителен период.

Индикации

Генитоуринарен синдром на менопаузата (GSM) Вулвовагинален дискомфорт (VVA) Стрес уринарна инконтиненция (SUI)

Апликатори

2 Гинекологични апликатора
4 Кожни апликатора (Pixel CO2)

Възстановителен период

Няма

Технология

FemiLift

Свали брошура

Гледай видеоклип

Пускане на видеото

Универсално решение

FemiLift може да се използва за лечение на много от ежедневните проблеми, с които се сблъскват жените от всички възрасти и демографски групи, в резултат на раждане, колебания в теглото и хормонални промени, дължащи се на стареенето и менопаузата.

Комфорт и удобство

Минимално инвазивните процедури на FemiLift се извършват в амбулаторни условия и не изискват анестезия или болничен престой, което гарантира, че пациентките могат да се върнат към обичайното си ежедневие почти веднага след процедурата.

Водеща технология

 

Уникалната технология на FemiLift използва дълъг пулс и фракционно предаване на CO2 лазер чрез DOE (Дифракционен oптичен eлемент), който разбива лъча на 81 микроскопични пиксели. Това дава резултат в образуването на аблационни зони със значителни термални зони в тъканите.

Накрайници

FemiLift

Максимално покритие

Сондата FemiLift с накрайници за еднократна употреба е проектирана така, че да се вписва удобно във вагиналния канал, като използва патентован 10 600 nm CO2 лазер и ротационен 360-градусов модел, за да осигури максимално покритие и ефективност на лечението.

FemiLift SIim

Тънка сонда

Предназначена за по-тесни анатомични структури, новата сонда FemiLift Slim, с хигиенични накрайници за еднократна употреба, следва същия протокол на работа като стандартната сонда.

Експертни мнения

FemiLift предоставя нов подход в медицинските процедури, с отлични резултати, използвайки безопасен и ефективен метод за минимално инвазивни процедури в амбулаторни условия.
Prof. Paolo Scollo
Президент на клиника
Рим, Италия
FemiLift е не само безопасно и ефективно решение за третиране на стрес уринарна инконтиненция и вагинална отпуснатост, но и изцяло нов подход, който променя начина на мислене! Вече мога да предложа на пациентите си решение, което предизвиква минимален дискомфорт, но води до отлични резултати в амбулаторни условия. Технологията на Alma Lasers е лесна за прилагане и значително опростява метода на лечение. Радвам се, че мога да третирам подобни гинекологични състояния и да предложа работещи решенията на моите пациенти!
Dr. Guy Gutman
Акушер-гинеколог,
Тел Авив, Израел
FemiLift дава безпрецедентни резултати на моите пациенти! Бързи, минимално инвазивни процедури с дълготраен ефект. Препоръчвам с две ръце!
Dr. Carolyn Delucia
Акушер-гинеколог, Хилсбъроу,
Ню Джърси