Alma Lasers

Процедури

Блефаропластика

Блефаропластика

Блефаропластиката е процедура, която се извършва върху горните и долните клепачи за отстраняване на излишната кожа, тази кожа може да увреди функцията на окото, включително запушване на зрителното поле.

Блефаропластиката може да се извършва както инвазивно така и неивазивно в зависимост от степента на увреждане.

Решението на Alma за отпуснати клепачи

Инвазивно с C02 лазерна платформа

Неинвазивно повдигане на клепача чрез апликатора Colibri на платформата Accent Prime

Блефаропластина с C02 лазерна платформа

Блефаропластиката е третата най-често провеждана естетична хирургична процедура в САЩ. Блефаропластиката при долен и горен клепач премахва излишната кожа и/или натрупана мазнина. C02 лазера може да третира дерматохалазис, блефароптоза и ектропион на клепача.

Как работи?

Фокусирания апликатор на C02 позволява Cut & Coagulation с перфектен контрол без нужда от смяна на апликатор или промяна на параметрите, перфектен при хирургични приложения.

Това последователно действие позволява на лекарите да постигат оптимална инцизия на тъканта или изрязване с минимално кървене, както и намален възстановителен период на пациента.

„Cut’’ (аблация) режим – кратки импулси с висока пикова мощност, предизвиква незабавна аблация на тъканта.

„Coagulate’’ (термален) режим – дълги импулси с лека до умерена мощност, генерира топлина, която уплътнява малките кръвоносни съдове.

Ползи на C02 лазера

Минимално кървене

Кървенето е минимално по време на операция поради уплътняването на малките кръвоносни съдове от термалния ефект на лазера.

Бързи процедури

По-добрата хемостаза постигната с C02 лазера позволява по-добра визуализация на зоната на третиране по време на операция, намалявайки времето на опериране.

По-бърза рехабилитация

Постоперативното подуване и едема са намалени, тъй като лимфните съдове се уплътняват от лазера. Предполага се, че намаленият оток и екхимоза позволяват по-бързо заздравяване и по-рано завръщане към нормалния начин на живот при пациента.

Нужен брой
процедури:

Горна блефаропластика
Напредък на леватора
Корекция на ектропион

Неинвазивна блефаропластика с апликатора
Colibri (Accent Prime)

Единственото решение на пазара предлагащо двойна аблация и термален режим на работа за третиране на отпуснати клепачи и бръчки.

Апликатора Colibri е решението с най-висока пикова мощност на пазара за нехирургична блефаропластика, третиране на периорбитални и периорални фини линии и бръчки.

Фокусът на апликатора Colibri е третирането на отпусната и излишна кожа, която в друг случай би имала нужда от оперативна намеса и дълъг възстановителен период.

Ползи от Colibri:

Как работи?

Colibri е Униполярна радиочестотно базирана технология, която произвежда искри микроплазма, доставяйки енергия чрез специално създадения накрайник. Тези искри създават контролирана микро-перфорация, водейки до по-стегната и гладка кожа. Colibri предлага високо ефективна алтернатива на по-инвазивните терапии, използвани днес.

Гледай видеоклип

Accent Prime
Colibri applicator

Non-surgical skin lift & Wrinkle treatment

Пускане на видеото

Преди и след

Лазерни системи

Процеудрата Блефаропластика е част от следните платформи: