Alma Lasers

Нашата история

Следим тенденциите на пазара, вслушваме се внимателно в нуждите на нашите партньори и какво търсят техните клиенти. Това се превърна в основен фактор за технологиите, които разработваме и трансформацията, която създаваме заедно.

Клиентът е винаги на първо място

Развитието на Alma никога не спира! На база клинични проучвания, най-нови технологии в медицинската естетика и нуждите на всеки клиент на Alma в света, се развиваме непрестанно, заедно с нашите партньори, ръка за ръка. Нашата основна мотивация остава клиентът, вижте защо:

Като компания, винаги се фокусираме върху създаването на изключителни решения. През годините разбрахме, че за да създадем ИСТИНСКИ иновативна технология, тя трябва да е насочена към ролята, която нашите апарати играят в практиката на партньорите ни, и още повече – в живота на техните пациенти. Затова пренасочихме усилията от създаването на поредната обикновена технология към такава, която подобрява благосъстоянието на хората.

Резултатът е видим в начина, по който работим, като поставяме хората винаги на първо място и се осмеляваме да бъдем водещи в областта на технологиите, знанията и персоналното отношение. Защото вярваме, че това е истинската стойност!

Наш двигател е не само динамиката на ежедневието, а и безопасното третиране на всеки дискомфорт, с който се сблъскват клиентите на нашите партньори! Затова работим заедно с медицински специалисти и лекари, за да предоставим кратки и  ефективни процедури, без странични ефекти, които дават резултат още след първата процедура.

В продължение на десетилетия работа, изследвания и разработки в сферата, натрупахме знания и клиничен опит, с които разработихме над 60 патента, които са внедрени в множество апарати и системи! 

Пускане на видеото

Всичко това трябва да се споделя, затова винаги предлагаме безплатни консултации и демонстрации за всеки нов партньор, с който работим.

По този начин можем да сме сигурни, че лицата, които извършват процедурите, са уверени по време на работа и  притежават нужните умения и знания, необходими за осигуряване на най-добрите и най-ефективни процедури.

И всичко това е възможно, защото ние се осмеляваме! Осмеляваме се да водим индустрията, вместо да я следваме. Осмеляваме се да определяме стандартите. Осмеляваме се да казваме нещата такива, каквито са, и да правим нещата по различен начин. Искаме да променим живота на хората. Истински. И всичко това намира своето отражение в технологията, създадена, за да кара хората да се чувстват добре.

Неслучайно казваме, че Alma е до вас, за цял живот.

Влагаме много мисъл и работим усилено, за да запазим това във времето и да ставаме още по-добри, заради вас.