Accent Prime

ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНО РЕШЕНИЕ ЗА
СТЯГАНЕ НА КОЖАТА И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО

Забележителните естетични резултати се постигат с UltraSpeed иновативен накрайник, който комбинира нов тип ултразвукови технологии с изключително голямата площ на апликатора за екстремно бързо оформяне на тялото.

Безплатна демонстрация и стартов пакет маркетинг

Accent Prime™ е високотехнологична, усъвършенствана платформа на Alma Lasers за стягане на кожата, оформяне на тялото и постигане на бързи естетични резултати. Тя комбинира последните иновации в областта на ултразвуковите и радиочестотни (RF) технологии, гарантиращи ефективни процедури с дълготрайни резултати.

Accent Prime

Свали брошура

Процедури

Чрез комбинация от технологии, които до момента бяха достъпни в отделни платформи, Accent Prime предлага високоефективни, индивидуални решения за оформяне контура на тялото с девет различни технологии с единадесет сменяеми накрайника за максимална ефективност и функционалност.

Третирани зони на тялото

◉ Ръце и гръб

С напредване на възрастта кожата на раменете и гърбовете ни може да загуби своята твърдост, което води до излишни видими мазнини и нежелан цялостен вид. Accent Prime ™ е много ефективен в областта на ръцете и гърба, като използва ултразвукови радиовълни, за да унищожи излишните мазнини бързо и ефективно.

◉ Корем

Коремът е може би най-чувствителната зона в женското тяло. Accent Prime ™ работи удивително, тъй като се отървава от излишните мазнини по корема и създава стегната, гъвкава кожа. Вашият плосък корем и тънка талия сега са само на 20 минути.

◉ Лице

Accent Prime ™ работи върху мрежа от колагенови влакна, като ги мобилизира в действие, така че кожата да възвърне своята еластичност и форма. Освен това има способността значително да намалява мазнините. Резултатите ще ви накарат да се усмихнете.

◉ Крака

Кой не иска гладки, тънки и стегнати крака? Accent Prime ™ е чудесно решение за справяне с мастна тъкан от вътрешната страна на бедрата и коленете. Комбинирайки ултразвукови и радиовълнови технологии, той действа бързо и ефективно дори в тези силно предизвикателни области, стимулирайки колагеновите влакна, за да постигне тънък и повдигнат ефект.

Технология

ACCENT PRIME Е ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНО РЕШЕНИЕ НА ALMA LASERS ЗА СТЯГАНЕ НА КОЖАТА И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО.

Забележителните естетични резултати се постигат с UltraSpeed иновативен накрайник, който комбинира нов тип ултразвукови технологии с изключително голямата площ на апликатора за екстремно бързо оформяне на тялото. Новият UltraSpeed накрайник позволява обработка на големи зони за оптимално бързи резултати, достъпен ексклузивно с платформата Accent Prime.

Научете повече на www.almaaccentprime.com

Накрайници

◉ Контуриране на тяло

Накрайници за контуриране на тяло

UltraSpeed

Иновативна комбинация от 3 типа ултразвукови вълни за безопасно, бързо и ефективно премахване на локални мастни натрупвания.

UniBody

Комбинира мощна Радиочестотна (RF) енергия с механичен масажор за дълбоко дермално загряване, ускоряване на метаболизма в подкожната тъкан и значително заглаждане на целулита

◉ Контуриране на лице

Накрайници за контуриране на лице

UniFace

Радиочестотен (RF) накрайник , разработен специално за процедури за лице.

UltraFace

Комбинация от два вида ултразвукови вълни с цел редуциране на локални мастни натрупвания и оформяне на лицето

◉ Стягане на кожата

Накрайници за стягане на кожата

CoaxiPolar

Създава повърхностно дермално загряване в деликатнитните области с реален мониторинг за температурата на кожата.

UniLarge

Комбинация от два вида ултразвукови вълни с цел редуциране на локални мастни натрупвания и оформяне на лицето

UniFace

Радиочестотен (RF) накрайник , разработен специално за процедури за лице.

Tune Periorbital

Стяга отпуснатата кожа в зона околоочен контур

Tune Large

Вакуум с фракционен радиочестотен (RF) за стягане на кожата на тялото.

Tune Face

Вакуум с фракционен радиочестотен (RF) за стягане на кожата на лицето.

◉ Целулит

Накрайници за целулит

UniLarge

Използва радиочестотна (RF) енергия за съкращаване на колагеновите фибри в кожата и за стимулиране синтеза на нов колаген.

UniBody

Комбинира мощна Радиочестотна (RF) енергия с механичен масажор за дълбоко дермално загряване, ускоряване на метаболизма в подкожната тъкан и значително заглаждане на целулита

◉ Ресърфейсинг на кожата

Накрайници за ресърфейсинг на кожата

Microplasma

Pixel RF съчетава аблация и термален ефект, посредством микроплазмена технология

Impact

Накрайникът Impact гарантира бърза трансепидермална доставка на терапевтичните съставки, което позволява те да достигнат тъканите в дълбочина, където лечебните им свойства са най-ефективни.

Преди и след

Гледай видеоклип

Accent Prime
Love Your Shape

Пускане на видеото

Експертни мнения

“Новият UltraSpeed апликатор позволява третиране на големи площи за оптимален ефект. Хистологичните резултати представят ясни доказателства за разграждането на мастните тъкани в хиподермата.”
Dr. Joseph Lepselter,
VP Clinical Affairs, Alma Lasers
“Оформянето на koнтура на лицето е ключова анти-ейдж процедура. С комбинацията на уникалните Cold US с RF технологии, Alma Accent постига отлични резултати при разграждане на мастните депа и стягане на кожата, в рамките на една и съща процедура. Това позволява на пациентите да възвърнат своето младежко излъчване.
Maria Claudia Issa,
MD & PhD Clinica Dermavance
Dermatologia, Rio de Janeiro, Brazil
“Accent Prime е последното попълнение в портфолиото от лазерни платформи Аccent, с новия UltraSpeed апликатор с насочена ултразвукова технология. Тази иновация драстично съкращава времето за процедури – наполовина.”
Ziv Karni,
Alma Lasers CEO