Soprano ICE Platinum


SOPRANO ICE
PLATINUM

Поискай Оферта
 

SOPRANO ICE PLATINUM

Поискай оферта

Силата на трите

SOPRANO ICE PLATINUM КОМБИНИРА ПРЕИМУЩЕСТВАТА НА ТРИТЕ ДЪЛЖИНИ НА ВЪЛНATA И ПОСТИГА ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ, ПРЕВЪЗХОЖДАЩИ ВСЕКИ ПОДХОД, ИЗПОЛЗВАЩ САМО ЕДНА ДЪЛЖИНА НА ВЪЛНАТА.

Празнувайки 10 години всепризнат успех, Alma Lasers с гордост представя Soprano Ice Platinum, базирана на трио клъстерна диодна технология. Platinum edition събира трите най-ефективни дължини на вълната в един-единствен иновативен накрайник, който едновременно е насочен към различни дълбочини в тъканите, както и към различни анатомични структури в рамките на космения фоликул. Комбинирайки нивата на поглъщане и проникване на три дължини на вълната, заедно с оптимално покритие на зоната, комфорта и ниските разходи за поддръжка на диодните лазери, Soprano ICE Platinum се отличава с изключителен профил на безопасност и ефективност.

 • Комбинация от 3 дължини на вълната за оптимален спектър на действие
 • Без болка
 • Клинично доказана ефикасност
 • За всички фототипове, включително и кожа с тен

Технология

Soprano ICE Platinum
 • Трио клъстерна диодна технология:
  Soprano ICE Platinum предлага синергични ползи от 3-те най-ефективни дължини на вълната за епилация, всяка таргетираща различни структури на космения фоликул.
 • Насочен е към различни дълбочини на тъканта, както и анатомични структури в рамките на космения фоликул (булбарна везикула, булбус и папила)
 • Различни режими на работа: SHR тм, SHRтм Stuck & HR

ALEX 755 nm

Оптимален спектър на покритие: фототип и цвят на косъма

Александритната дължина на вълната прeдлага по-мощно поглъщане на енергията от меланина, което го прави идеален за различни фототипове и най-вече за светли и тънки косми. С по-повърхностно проникване, 755 nm дължина на вълната е насочена към разрушаване на космения фоликул и е особено ефективна за повърхностно окосмяване в области като вежди и горна устна.

SPEED 810 nm

Време за третиране – намалено наполовина

Дължина на вълната 810 nm при класическата лазерна епилация позволява дълбоко проникване в космения фоликул с висока средна мощност, повече повторения и голяма (2 см) работна площ за по-бърза процедура. При дължина на вълната от 810 nm, нивото на абсорбция на меланин е умерено, което го прави безопасен при тъмен фототип. С възможностите си за дълбоко проникване, лазерът с тази дължина на вълната е насочен към разрушаване на булбарната везикула и булбуса на космения фоликул, а проникването на умерена дълбочина в тъканите пък го прави идеален за епилация на ръце, крака, бузи и брадичка.

YAG 1064 nm

Специално разработен за тъмен тип кожа

YAG 1064 дължина на вълната се характеризира с по-ниска абсорбция на меланин, което е изключително подходящо решение за тъмни типове кожа. Същевременно 1064 nm осъществява най-дълбокото проникване в космения фоликул, за да разруши булбуса и папила, както и третиране на подкожни косми в зони като скалп, подмишници и интимни области. Със своята по-висока абсорбция на вода, генерирайки по-висока температура, включването на 1064 nm дължина на вълната увеличава термичния профил на цялостната процедура за постигане на най-ефективната лазерна епилация.

Накрайници

Facial TIP:

Трудно достъпни области

Уникалният Facial TIP позволява третиране на трудно достъпни области, включително уши, ноздри и глабела.

Спецификации: Diode, 810 nm, Spot Size 6 mm

Disposable Hygienic Tip:

третиране НА ИНТИМНИ ОБЛАСТИ

Уникален накрайник за еднократна употреба за третиране на интимните области (10 броя в опаковка)

Alma Speed Gel:

Една и съща процедура за половината от времето

Локална формула, която ускорява ефективността на технологията на лазерната епилация. Използвайки нанотехнологиите, молекулите на гела се свързват с меланина, като значително увеличават поглъщането на енергия от космения фоликул. Тази повишена абсорбция ускорява процедурата, постигайки същите резултати за половината от времето и с по-малко енергия на сесия.

 
 

Експертни мнения

 
 
 
“Комбинацията от три различни дължини на вълната позволява на практикуващите да постигнат по-добра ефикасност и по-висока степен на покритие чрез едновременно достигане на различни анатомични дълбочини. За пръв път такава уникална процедура може да бъде изпълнена само с един накрайник”Dr. Joseph Lepselter, VP Clinical Affairs, Alma Lasers
 

Преди и след

 
 • ba2
 • ba3
 • ba5