Alma Lasers

Процедури

Лазерни процедури за женско здраве и интимна естетика

Запознайте се с неинвазивното решение на Alma за вагинални лазерни процедури, предлагани при съвременните здравни специалисти с гинекологична практика. Процедурите с FemiLift са препоръчани от американската асоциация FDA и осигуряват прецизно и ефективно третиране на набор от индикации в женската интимна област за подобряване на здравето и комфорта на жената.

Ефективен, но нежен и безболезен

Доказано от предклинични и клинични данни, системата на Alma има незначителен аблативен ефект върху вагиналната тъкан, заедно със силен термичен ефект, което води до подобряване на плътността и стягането на вагиналната стена, намаляване на сухотата и подобряване на голяма част от често срещаните симптоми при влошено женско интимно здраве.

Пускане на видеото

Индикации и резултати

Стрес уринарна
инконтиненция (SUI)

Най-честите причини за появата на това състояние са раждане, процеси на стареене и хормонални промени след менопауза, като то дава значително отражение върху качеството на живот и сексуалната активност на пациентките. Клиничните проучвания показват, че процедурите с FemiLift може да подобрят контрола върху уринирането, дългосрочната континенция и цялостните симптоми при менопауза.

Вагинална
атрофия

Вулвовагиналната атрофия (ВВА) е резултат от намалените нива на естроген в урогениталните тъкани. Третирането с фракционен/пикселен CO2 лазер предизвиква повърхностна термоаблация и дълбоко термично активиране на клетките, за да стимулира ремоделирането на тъканите, като по този начин подобрява симптомите.

Индикации и резултати

Femilift дава висока степен на удовлетвореност при лечение на   стресинконтененцията, свързана със загубата на еластичност на влагалището, като повишава значително локалния вагинален имунитет. Допълнително,  намалява дискомфорта и болката по време на полов акт, предоставяйки отличен комфорт и повишено сексуално удоволствие, след кратък курс от процедури.

Апаратът на Alma за женско здраве

Подходът на Alma към женското интимно здраве е основополагащ за създаването на иновативния FemiLift, който предлага нов стандарт в минимално инвазивната гинекологична грижа. Използвайки усъвършенстваната технология Pixel CO2, той дава приоритет на здравето и комфорта на жените, като представя изцяло нов метод за ефективно лечение в тази деликатна област.

FemiLift

Иновативно и минимално инвазивно гинекологично решение за оптимално женско здраве

Въпроси и отговори

Да, FemiLift е подкрепен от няколко клинични проучвания, публикувани в рецензирани издания.

Да, FemiLift е подкрепен от няколко клинични проучвания, публикувани в рецензирани издания.

Да, FemiLift е подкрепен от няколко клинични проучвания, публикувани в рецензирани издания.

Потърсете най-близката до вас клиника
с лазерно решение от Alma Lasers