Alma Lasers

Процедури

Третиране на целулит

Целулит

Целулит

Натрупването на мастна тъкан под кожата избутва прилежащата съединителна тъкан, създавайки неравна кожна повърхност и характерния за целулита външен вид.

Alma Accent използва комбинация от радиочестотна (RF) енергия и механичен масаж, за да засили метаболизма на мастната тъкан и да редуцира обема на мастните клетки, стимулирайки лимфния дренаж и постигайки видимо заглаждане на текстурата на кожата.

Ползи

Селективното третиране на различни дълбочини позволява по-голям контрол на лечението и по-добри резултати, запазвайки околната тъкан невредима.

Процедурите с Alma Accent са безопасни и ефективни за всички типове кожа (I-VI), включително за фини и деликатни зони на лицето, шията и деколтето.

Комбинираните технологии и методи на лечение гарантират по-бързи и дълготрайни резултати, с по-малко на брой сесии и без време за възстановяване.

Комфортни процедури, поради постепенното загряване и вградената охлаждаща система.

Без време за възстановяване – пациентите могат да се върнат към нормалния си ритъм на живот, непосредствено след процедурата.

Накрайници

UniBody

Комбинира мощна Радиочестотна (RF) енергия с механичен масажор за дълбоко дермално загряване, ускоряване на метаболизма в подкожната тъкан и значително заглаждане на целулита

UniLarge

Използва радиочестотна (RF) енергия за съкращаване на колагеновите фибри в кожата и за стимулиране синтеза на нов колаген.

Преди и след

Лазерни системи

Оформянето на лице и тяло е част от следните платформи