Alma Lasers

Напълно неинвазивна, Alma PrimeX постига забележителни
резултати при контуриране на тялото и стягане на кожата.

Alma PrimeX постига несравними резултати при намаляване
на обиколката на ханша и бедрата.

Безплатна демонстрация и стартов пакет маркетинг

Защо Alma PrimeX?

Alma PrimeX

Свали брошура

Технологията

2 основни технологии в мощна комбинация

За да се постигнат по-бързи и по-дълготрайни резултати, Alma PrimeX
използва две комбинирани технологии.

Ултразвук (US)

Водещият напречно-вълнов ултразвук селективно таргетира мастната тъкан, което води до намаляване на големината на мастните клетки.

Радиочестота (RF)

Униполярна Радиочестотна енергия ефективно загрява кожата, като стимулира производството на нов колаген и еластин. Уникалната AlmaWave технология с честота от 40.68 MHz подпомага дълбокото, хомогенно загряване за постигане на дълготрайни резултати.

Bringing you the X Factor

ConeX

Уникалната конусовидна форма усилва акустичните вълни, намалява отражението на ултразвуковите вълни и няма централна гореща точка.

Impulse

Ултразвукът се доставя в импулси, а не под формата на непрекъснати вълни. По този начин се създават къси ударни вълни, които правят третирането по-ефективно.

MaXimize

Използва вакуум, за да постигне непрекъсната свързаност между апликатора и кожата. Така се осигурява равномерно доставяне на ултразвук до зоната на третирани, като максимизира резултатите.

ReACCT

Разпознаването на характеристиките на тъканта в зоната на третиране и контролиране на изходящата енергия дава възможност за системна оптимизация. Честотата на ултразвука се регулира по време на цялата процедура, спрямо състоянието на кожата на пациента.

Третиране

Процедури подходящи
за всяко тяло

Alma PrimeX предлага 3 възможности за третиране, за да може всяка процедура да бъде пригодена към исканията и очакванията на пациента.
Контуриране на тяло

PrimeX Classic

Контуриране на тяло

Ultrawave
Отлични резултати само за 20 минути

Искате да постигнете съвършената фигура? PrimeX Classic е всичко от което се нуждаете за постигането на безпрецедентни резултати. Неинвазивните ултразвукови вълни таргетират подкожната мазнината, за да намалят обема на ѝ. Безболезнена процедура, която постига тънък и контуриран силует.

Времетраене на процедуратаБрой процедуриИнтервал на процедурите
20 минути41 седмица

PrimeX Pro

Контутираре на тяло
и стягане на кожа

Ultrawave + Xcentuate
Hands-free процедура за максимална свобода

Комбинирайки апликаторите UltraWave и Xcentuate, PrimeX Pro процедурата контурира тялото и стяга отпусната кожа. Когато ултразвуковите вълни на UltraWave достигнат мастните клетки, радиочестотните вълни на Xcentuate се задействат, за да стегнат кожата и подобрят нейната тексутра.

Времетраене на процедурата Брой процедури Интервал на процедурите
20 минути UltraWave

20 минути Xcentuate
4 1-2 седмица

PrimeX Premium

Контутираре на тяло и
леко стягане на кожа

Ultrawave + Unibody
Отлични резултати само за 20 минути

За постигане на най-добри резултати при контуриране на тяло и стягане на кожа

Когато желаният резултат е контуриране и по-интензивно стягане на кожата и намаляване на целулит, PrimeX Premium е точната терапия за постигане на тази цел. Процедурата започва с апликатора UltraWave, който таргетира подкожната мазнина, намалява обиколката и контурира тялото. Последвано е от стягане на кожата чрез радиочестотния апликатор UniBody. Двете технологии таргетират различни слоеве на кожата постигайки синергични резултати. Патентования въртящ се масажьор на апликатора UniBody осигурява дълбокото доставяне на топлина, по-бързо кръвообращение, намаляването на целулита и видимо подобрение на текстурата на кожата.

Времетраене на процедурата Брой процедури Интервал на процедурите
20 минути UltraWave

10 минути UniBody
4 1-2 седмица
30 минути UltraWave

10 минути UniBody
2 1-2 седмица

Накрайници

Ultrawave

Комбинация от напречна ултразвукова технология и изключително голямата апликационна плоча осигурява бързо контуриране на тялото чрез нагряване на тъканта и таргетирането на упорити мастни клетки. Функцията вакуум подобрява контакта на апликатора с кожата за по-ефективни резултати.

Xcentuate

Специално създаден да контурира тялото и да стяга кожата в по-големите зони на тялото. Xcentuate доставя радиочестотната енергия с контролируема температура, чрез да независими hands-free апликатора и вграден изстудяващ механизъм, който премахва топлината от повърхността на кожата.

UniBody

Комбинира висока униполярна радиочестотна енергия с махаща се въртяща масажираща глава. Апликаторът UniBody доставя топлина до четири различни дълбочини на кожата, като така ремоделира колагеновата структура. Уникалната честота от 40.68 MHz на AlmaWave осигурява дълбоко хомогенно загряване.

Преди и след

Гледай видеоклип

Alma PrimeX

Пускане на видеото

Експертни мнения

“Новият UltraSpeed апликатор позволява третиране на големи площи за оптимален ефект. Хистологичните резултати представят ясни доказателства за разграждането на мастните тъкани в хиподермата.”
Dr. Joseph Lepselter,
VP Clinical Affairs, Alma Lasers
“Оформянето на koнтура на лицето е ключова анти-ейдж процедура. С комбинацията на уникалните Cold US с RF технологии, Alma Accent постига отлични резултати при разграждане на мастните депа и стягане на кожата, в рамките на една и съща процедура. Това позволява на пациентите да възвърнат своето младежко излъчване.
Maria Claudia Issa,
MD & PhD Clinica Dermavance
Dermatologia, Rio de Janeiro, Brazil
“Accent Prime е последното попълнение в портфолиото от лазерни платформи Аccent, с новия UltraSpeed апликатор с насочена ултразвукова технология. Тази иновация драстично съкращава времето за процедури – наполовина.”
Ziv Karni,
Alma Lasers CEO