Alma Lasers

Процедури

Третиране на псориазис

Третиране на псориазис

Псориазисът е дългосрочен хроничен кожен проблем, който кара клетките на кожата да растат твърде бързо, което води до дебели, бели, сребристи или червени петна по кожата. Той е класифициран като автоимунно заболяване, без дългосрочно лечение.

При по-тъмните типове кожа люспестите петна, могат да изглеждат лилави. Тези петна обикновено са много сухи и сърбящи, което може да причини изключителен дискомфорт.

Типове псориазис и общи практики за лечение

90%

от случаите на псориазис
са на псориазис вулгарис

Най-често срещаният вид псориазис е псориазис вулгарис или плакатен псориазис. Това прави почти 90% от известните случаи.

Други видове

еритродермични
пустулозни
гутатни

Това е генетично заболяване, което може да бъде повлияно от условията на околната среда. Менежирането на симптомите може да се извърши чрез локални средства (кремове), системни средства (инжекции) и UV фототерапия. UVB дължините на вълните, като 308 nm, налични на платформата Alma Excimer 308, предлагат безопасно и фокусирано лечение, без риск за околните тъкани.

Светлино базираното лечение на Alma осигурява на страдащите от това заболяване алтернативно решение за менежиране на симптомите, което не включва фармацевтични продукти и ефективно облекчава симптомите само за след няколко бързи сесии.

Преди и след

Лазерни системи

Третирането на псориазис е част от следните платформи: