Alma Lasers

Безплатна демонстрация и стартов пакет маркетинг

Първата и единствена по рода си платформа,
която комбинира три мощни енергии в уникална комбинация, която постига несравними резултати с кратък възстановителен период.

Предлагайки неограничени възможности за краен контрол на настройките, надхвърлящи далеч отвъд възможностите на стандартния фракционен лазер, Alma Hybrid ви позволява да контролирате всеки аспект от процедурата за напълно нова и невиждана до сега концепция за подмладяване на кожата и третиране на белези.

Alma Hybrid

Свали брошура

Технологията

Печеливша комбинация

Създаден да третира широк спектър от аблативни, неаблативни и термални процеудри, Alma Hybrid комбинира силата на три основни енергии, създавайки уникален синергичен ефект.

C02 лазер

Оптимална комбинация от аблативна, коагулативна и термална технология за високо прецизни фокусирани и фракционни лазерни процедури.

1570nm laser

Мощен неаблативен модулиран фибърен лазер с термален ефект, който насърчава синтеза на нови клетки в дермата, оставяйки епидермиса непокътнат.

Impact

За транс епидермална доставка (TED) – нашата патентована ултразвукова технология, която преодолява вътреклетъчната течност, произведена от кожата, за да достави фармацевтични и козметични продукти трансепидермално, чрез микроканалите създадени от C02 лазера, прониквайки дълбоко в кожнити слоеве за постигане на подобрени резултати.

HyGrid усъвършенстван до перфектност

Безопасен, прецизен и гъвкав, HyGrid предоставя ползите на CO2 и 1570nm лазера в един апликатор, позволявайки персонализирано програмиране на съотношението на аблационата и неаблационата матрица за постигане на желания резултат от всеки пациент.

Всяка от двете лазерни дължини има собствен оптимален ефект върху кожата с висока ефективност. Процедурите са подходяща за хора с тъмна кожа, когато се третиран с ниско ниво на аблация, за да се намали възстановителния период.

Процедури

Една платформа. Широк спектър от терапии.

Една платформа, която дава възможността да предложите на пациентите си желаната от тях персонална терапия за подмладяване на кожата.

Иновативната методология за третиране на кожата, използвана от Alma HybridTM, включва три основни елемента:

  • оптимална аблация за перфектно възстановяване;
  • дълбок термален ефект за нов синтез на колаген и регенерация на дермата;
  • и безпрецедентно ефективно транс-епидермално доставяне на фармацевтични и козметични продукти.

Предлагайки пълен контрол върху желаното от всеки пациент време за възстановяване, трите процедури ексклузивни за Alma Hybrid включват:

Hybrid Lift – Super renewal

Съчетавайки най-добрите аблативни и темални технологии с подобрено доставяне на козметични съставки в кожата, тази терапия постига несравними резултати с кратък период на възстановяване. Уникалният шаблон на сканиране на CO2 и 1570nm лазерите възстановява кожата, за да премахне фините линии и дълбоки бръчки и третира пигментните петна причинено от слънцето, докато ултразвукът Impact осигурява по-дълбоко проникване на продукти дълбоко в кожата.
Резултатът? Уикенд терапия с несраними резултати, които оставят кожата ви да изглежда и да се чувства по-гладка и по-млада.

Hybrid Oscar – Третиране на белези

Oscar е най-добрата терапия за третиране и отстраняване на всички видове белези, от акне от травма и хирургични белези. Успехът на отстраняването на белези се дължи на ефективното проникване в дермиса. Благодарения на комбинацията от C02 и 1570nm лазер дължина, може да персонализирате различни параметри – включително дълбочина на проникване, ширина на коагулация и плътност. Може да персонализирате оптимален протокол за всеки пациент и всеки тип белег. Като завършите процедурата с Impact, постигане оптимално проникване на фармацевтични и продукти от първа необходимост за постигане на по-добри резултати.

SoftLift – подмладяваща процедура

SoftLift осигурява изравняване и подобрение на тона на кожата, свиване на фините линии и бръчки и възстановяване на различни кожни лезии, включително белези от акне, без възстановителен период. Създавайки значителен термален ефект, чрез мощния и неаблативен фибърен 1570nm лазер, който насърчава неоколагенезата и регенерира извънклетъчната матрица, която поддържа клетките, като оставя епидермиса непокътнат. Безопасен дори при тъмна кожа (VI), нужни са само от три до четири процедури за постигане на подобрена текстура на кожата и да се намалят фините линии и бръчки. Безопасна и комфортна, процедурата е минимално инвазивна и са необходими само 45 минути.

Преди и след

Апликаторите

ProScan Нашият водещ апликатор

С целта да се реализира максималния капацитет на HyGrid, Alma създаде високо технологичния автоматичен ProScan скенер. Произвеждайки подредени, фокусирани лазерни лучи с висока честота. Ергономичния скенер ProScan има едновременно аблативен, коагулативен и термален ефект.

Освен галванометричния сканиращ двигател и огледала, ProScan има охлаждащ накрайник, който повишава безопасността на процедурата и пациентския комфорт. Позволявайки бързо третиране на големи зони, апликаторът предлага широк набор от различни сканиращи форми и режими за пълна персонализация.

IMPACT за Транс Епидермална Доставка (TED)

С целта да се реализира максималния капацитет на HyGrid, Alma създаде високо технологичния автоматичен ProScan скенер. Произвеждайки подредени, фокусирани лазерни лучи с висока честота. Ергономичния скенер ProScan има едновременно аблативен, коагулативен и термален ефект.

Освен галванометричния сканиращ двигател и огледала, ProScan има охлаждащ накрайник, който повишава безопасността на процедурата и пациентския комфорт. Позволявайки бързо третиране на големи зони, апликаторът предлага широк набор от различни сканиращи форми и режими за пълна персонализация.

HyLight

Гъвкаво регулиране на размера на работното поле, идеално при кожни лезии с различни размери. HyLight апликатора може да промени работното поле на лазера до 4 мм., това позволява лекарите да третират по-големи зони, като същевременно запазват стабилността по време на процедурата. HyLight е идеален за премахването на доброкачествени кожни образования и пигментни лезии.

Pixel

Висок термален ефект с кратък период на възстановяване, идеален за третиране на бръчки и стягане на кожата. Лазерната енергия от Pixel C02 достига до кожата чрез DOE (дифракционен оптичен елемент), който пикселира лъча до 49 или 81 пиксела, създавайки едновременни микроскопични колони с микро-аблативно увреждане. Енергията се доставя в квадратен модел с размер на работно поле ​​11×11мм.

ThermoTight

Неаблативен лазер с кратък възстановителен период за стягане на кожата.

ThermoTight е ръчен лазерен скенер контролиран от микропроцесор за аблативни процедури, който позволява бързо покритие на големи зони. Той е предназначен за приложение при широк спектър от дерматологични, козметични и хирургични индикации. Предлагат се множество опции за сканиране като квадратна, кръгла, спирална, решетъчна или периферна матрица с прави или извити линии.

Гледай видеоклип

Alma Hybrid

Пускане на видеото

Експертни мнения

“Като един от първите фракционни лазери Q-Switched е много ефективен при третиране на различни като степен и дълбочина пигментни петна и несъвършенства, дори и при по светли и непигментирани кожи.”
Michael H. Gold,
MD, FAAD Board Certified
Dermatologist, Nashville, TN
“Лечението на пациенти с акне вулгарис с уникалната технология Er: Glass 1540 лазер, в комбинация с вакуум и охлаждане, се оказва едно от най-ефективните решения, без никакви странични ефекти.”
Moshe Lapidoth M.D. MPH Dermatologist, Director of the Laser Unit, Rabin Medical Center, Herzelia Pituach, Israel Vice President of the European Society for Laser Dermatology (ESLD)
“Фракционният лазер ClearLift Q-Switched е най-модерното решение за неаблативен лифтинг и видимо подмладяване на кожата, стимулирайки синтез на нов колаген.”
Prof. Dr. Uwe Paasch,
University Clinic of Leipzig, Germany