Alma Lasers

Процедури

Карбонов Пилинг

Безплатна демонстрация и стартов пакет маркетинг

Карбонов Пилинг

Карбоновият пилинг е неинвазивна и напълно безболезнена лазерно базирана процедура, която бързо и ефективно третиране спектър от различни кожни несъвършенства, без странични ефекти или възстановителен период и видими резултати веднага след процедура.

Нанасяйки върху лицето уникално формулирана въглеродна течност в комбинация с мощния и универсален Q-Switched лазер на Alma. Процедурата ексфолира кожата, отпушва порите и ги стеснява, намалява отделянето на естествените мазнини и изглажда грубата и неравна текстура на кожата.

Ползи

Гледай видеоклип

ALMA-Q laser

Carbon peel demo at IMCAS - Alma Lasers

Пускане на видеото

Технологията

Процедурата се извършва с машината ALMA-Q. ALMA-Q е мощна лазерна платформа с троен Nd:YAG режим на работа, включващ Q-Switched, Long Pulse и Quasi-Long Pulse. Предлага разнообразен избор от лазерни дължини на вълната, изключително кратки импулси от 7 наносекунди и набор от апликатори с различна големина на работното поле.

Използвайки дължината на вълната от 1065 nm и работно поле от 8 мм на колимирания апликатор, Alma-Q предоставя идеалната процедура за лазерно подмладяване с помощта на карбонов пилинг.

Процедурата с карбонов пилинг започва с нанасяне на слой активен въглен върху лицето. Черният крем служи като екзогенен изкуствен хромофор и фотоусилвател, за да увеличи фототермичните и фотоакустичните ефекти на лазера при зоната на третиране.

След като кремът проникне в порите, лазерът преминава през въглеродния слой, който загрява и унищожава въглеродните частици на повърхността на кожата и вътре в порите, постигайки ресърфейсинг и изглаждане на кожата с отлични и незабавни резултати.

Ползи от лазерните процедури
за ресърфейсинг на кожата?

С напредване на възрастта тонът и текстурата на кожата се променят. Започват да се появяват фини линии около очите и устата, също така се заформят и
бръчки по челото. В допълнение при някои хора се развиват и старчески петна, които карата текстурата на кожата да изглежда груба и неравна.

Изравняват тона и текстурата на кожата

Платформите на Alma за ресърфейсинг на кожата са светлинно и лазерно базирани. Изравняват тона и текстурата на кожата и подобряват нейната еластичност. Намаляват повърхностната пигментация и размера на порите, като същевременно укрепват състоянието на кожата срещу бъдещи признаци на стареене.

В допълнение тези процедури могат да подобрят състоянието на белезите от акне, третират се с помощта на фракционните лазерни системи Pixel C02 и Harmony XL PRO.

Процедурите са подходящи при всеки тип кожа

Процедурите за ресърфейсинг на кожата са безопасни, ефективни и подходящи при всеки тип кожа. Възстановителният период е различен поради причината, че нашите фракционни лазери имат различни термични ефекти и възможности за аблация.

Пациентите могат да изберат между по-леко лечение с по-кратък възстановителен период или по-силна процедура с по-дълъг възстановителен период но и с по-дълготрайни резултати.

Лазерни системи

Процедурата Карбонов Пилинг е част от следните платформи: