Alma Lasers

Beauty Remove

Високо ефективна платформа за лазерна SHR епилация

Безплатна демонстрация и стартов пакет маркетинг

Remove е високо ефективна платформа за лазерна SHR епилация за справяне с нежеланото окосмяване

Използвайки „златния стандарт“ на 810nm дължина на вълната на диодния лазерен апликатор, REMOVE е една от най-продаваните машини за лазерна SHR епилация в света, незаменима част от ежедневната работа в повече от 5300 клиники.
Комбинацията от специалната дължина на вълната на Alma от 810nm в комбинация с патентованата SHR технология правят Remove безопасна, надеждна и ефективна машина за лазерна SHR епилация.

Alma Beauty Remove

Свали брошура

Процедури

Технологията

Патентованата SHR технология прави разлика

Бавно загрява кожата до температура, която ефективно унищожава космения фоликул, предотвратявайки повторната поява на космите докато кожата остава невредима.
Патентованата технология In-motion използвана при SHR представлява непрекъснато движение на апликатора върху зоната на третиране, доставяйки енергията равономерно.
Космените фоликули не са подложени на единичен импулс от висока енергия, когато може да увреди кожата, а на множество, къси и ниско енергични импулси докато се генерира достатъчно натрупана енергия за унищожаване на нежеланото окосмяване.

Апликатори

SPEED

Дйоден накрайник с 810nm дължина на вълната и работно поле от 2 квадратни сантиметра. Позволява провеждането на по-бързи безболезнени процедури с висока ефективност.

Facial Tip

Достига трудно достъпните зони

Уникалният facial tip накрайник на REMOVE позволява третиране на трудно достъпни зони, като уши, ноздри и зоната между веждите.

Експертни мнения

„Този тип лазерна епилация представя промяна при конвенционалния начин на третиране с високо енергичен единичен импулс… SHR режима постига ново нива на безопасност при пациенти с по-тъмна кожа без компромис в ефективността“
Д-р Мартин Браун,
Vancouver Laser & Skin Care center,
Ванкувър, Канада