Alma Lasers

VascuLife

VascuLife™ ot Alma Surgical променя установените стандарти за третиране като предоставя най-безопасното и най-ефективното решение за варикозни вени

Безплатна демонстрация и стартов пакет маркетинг

VascuLife разполага с уникална роботизирана система за изтегляне на влакна, както и 360 градусова радиална емисия, позволявайки цялостни и точно третиране на големи и малко (GSV, SVV) с изключителни клинични резултати. Роботизираното устройство за изтегляне осигурява голяма безопасност по време на процедурата.

Ползи:

VascuLife

Свали брошура

Процедури

Варикозни вени

Технологията

Оптимална дължина на вълната

VascuLife използва дължина на лазерната вълна от 1470 nm – идеалната дължина на вълната за максимална абсорбция във водата на тъканта. Това позволява оптимална аблация на стената на вените, която таргетира водата и хемолгобина.

Това също демонстрира по-ниска скорост на реканализация, отколкото алтернативни венозни терапия, като радиочестота. Дължината на вълната е частично пригодена за едновенозна лазерна аблация (EVLA), използваща тумесцентни техники.

Ползата от 360°

Уникалният дизайн на Angel™ с влакна с 360° излъчване доставя лазерна енергия директно във венозната стена по периферен модел. Този подход осигурява хомогенна аблация, незабавно запечатване на вената и по-бързо заздравяване на рани, с намален риск от перфорации, болка и натъртване. След като засегната вена бъде запечатана, кръвта се пренасочва към други здрави вени. Angel fibers могат да побират различни размери на вените с диаметър на влакната от 400 и 600 микрона и са съвместими със стандартния аксесоар Venflon.

Пълна Визуализация и Контрол

Онлайн визуализация и контрол на софтуера позволява автоматично, продължително и цялостно следене на процедурата в реално време, позволявайки на лекарите да контролират движението на влакното във вената и следене на скоростта на изтегляне.

VascuLife Аксесоари

Системата VascuLife с ромотизирано „pullback’’ устройство използва стандартни аксесоари, като така се постига намаляване на разхода при всяка процедура. Без нужда от водещ проводник, лекарите могат да използват Venflon по време на процедурата.

Гледай видеоклип

VascuLife

Пускане на видеото

Преди и след