Alma Lasers

SPADEEP

Усъвършенствано решение за
Контуриране на тяло и
Подмладяване на кожа.

Безплатна демонстрация и стартов пакет маркетинг

Неинвазивната платформа SPADEEP използва концентрирана термална радиочестотна енергия за контуриране на лице и тяло, стягане на кожата и подмладяване на кожата.

Това напреднало решение включва в себе си множество иновации, включващи: 2 входа за накрайници позволявайки максимален комфорт и гъвкавост на терапевта, контрол на дълбочината с 4 нива на проникване в кожата, 7 инчов цветен тъчскрийн дисплей, лесна за работа операционна система, множество зададени протоколи за третиране, ергономични накрайници за подобрени резултати и още…

SPADEEP

Свали брошура

Терапии

Технология​

AlmaWave 40.6MHz

Използва дълбоко, хомогенно загряване за видими, дълго трайни резултати, докато доставя енергия с честота от 40.68 MHz в тъканта. Интензивната енергия създава диелектричен загряващ ефект – предизвиквайки бърза ротация на водните молекули за генериране на триене, която създава дълбоко, мощно и ефективно загряване.

Механизмът предизвиква колуматрично нагряване в кожата, свивайки колагеновите влакна и стимулира образуването на нов колаген (неоколагенеза), подобрявайки дебелината и текстурата в дермата.

UniPolar

Патентованата от Alma униполярна технология позволява дълбоко и безопасно нагряване на кожата в различни дълбочини. Работи чрез един електрод, доставяйки концентрирана РЧ енергия, която достига дълбоките слоеве на кожата без да създава дискомфорт при пациента.

Терапии

◉ Контуриране на тяло

Накрайници за контуриране на тяло

UniBody

Комбинира мощна Радиочестотна (RF) енергия с механичен масажор за дълбоко дермално загряване, ускоряване на метаболизма в подкожната тъкан и значително заглаждане на целулита

◉ Контуриране на лице

Накрайници за контуриране на лице

UniFace

Радиочестотен (RF) накрайник , разработен специално за процедури за лице.

◉ Целулит

Накрайници за целулит

UniLarge

Използва радиочестотна (RF) енергия за съкращаване на колагеновите фибри в кожата и за стимулиране синтеза на нов колаген.

◉ Стягане на кожата

Накрайници за стягане на кожата

CoaxiPolar

Създава повърхностно дермално загряване в деликатнитните области с реален мониторинг за температурата на кожата.

◉ Ресърфейсинг на кожата

Накрайници за ресърфейсинг на кожата

Microplasma

Pixel RF съчетава аблация и термален ефект, посредством микроплазмена технология