Alma Lasers

BeautiFill by LipoLife

Нова генерация Fat Grafting и липосукция

Безплатна демонстрация и стартов пакет маркетинг

BeautiFill е първата лазерно базирана технология за Fat Grafting, стандартизира процеса с по-бързо и по-качествено присаждане на мазнини с възможно най-малък набор от консумативи.

Затвореният процес на BeautiFill за присаждане на мазнини комбинира лазер, аспирация и обработка в една лесна стъпка. Това намалява времето за провеждане на процедура докато оптимизира процеса на присаждане на мазнини.

Събиране на мазнини с висока жизнено способност води до успешна процедура с дългогодишни резултати.

Едновременно емитира лазерни лъчи и всмуква, това опростява процедурата и едновременно намалява времето за възстановяване.

Термална енергия и уникално по рода си влакно с радиални емисии позволява ефективно, хомогенно стягане на кожата.

BeautiFill

Свали брошура

Ползи

Цялостно решение за оптимално
контуриране на тяло

Една от основните водещи характеристика на BeautiFil е патентованото влакно с радиален връх, обвито в куха Mercedes канюла. Този дизайн позволява 360˚ радиална емисия с ниска плътност на мощността, която таргетира вода и селективно създава термална среда, която омекотява и отделя мазнините без усилие за едновременна аспирация.

В контролирано клинично проучване, резултатите от BeautiFill полазват по-голяма жизнено способност на клетките, заедно с повишено качество на мазнините в сравнение с механичната липосукция. Противно на общоприетото мнение, процедурата за fat grafting отнема много по-малко време от традиционната липосукция, поради много по-малкия обем. Успешната fat grafting процедура не изисква по-голямо количество мазнини, а мазнини с по-добро качество.

Цялостна процедура за контуране на тяло с мазнини с висока жизнено способност и естествени резултати.

Лазерната енергия се доставя до тъканта, лазерът каутеризира кръвоносните съдове, вместо да ги разкъсва, както при механичната липосукция.
Това минимизира кървенето, подуването и телесната травма като хематоми, едема и натъртвания, както и свеждане до минимум на постоперативната болка.

Лазерна липосукция

Механично събиране на мазнини

BeautiFill постига жизнено способност на мастните клетки от 95% позволявайки оптимално консервиране на мазнините, перфектен алтернатив на синтетични материали. Процедурата е бърза и лесна за провеждане с пълна комлектовна, позволявайки лесно възстановяване не обема на тъканта на пациента.

Генерално ефектът от инжектирането на мазнини може да трае завинаги, правейки процедурата много привлекатаелна за пациенти търсейки естествени резултати постигани от операция, без нуждата от такава.

Автоположният пренос на мазнини може да бъде особено полезен за пациенти, които са алергични или чувствителни към филъри като колаген или Hylaform.

С BeautiFIll автоложният пренос на мазнини е прост, безопасен, евтин и ефективен.

Процедури

Fat Grafting
Липосукция
Стягане на кожата

Всички зони на тялото могат да бъдат третирани ефективно с LipoLife.
Това включва трудно достъпни зони, които се третират трудно с конвенционалната липосукция, като брадичка, лице и шия, както и големи зони с обилен запас от мазнини.

В допълнение, LipoLife улеснява специализирани процедури като фиброзна гинекомастия.

Усъвършенствана технология

LipoLife използва 1470 nm дължина на вълната, която таргетирата водата и меката тъкан и притежава по-голяма степен на абсорбция спрямо конкурентните машини.

Апликатори

Безопасно за кожата Unique Angel Фибро оптично влакно

Lipolife се отличава с уникалното Angel ™ радиално емисионно влакно, интегрирано в канюла с перфориран Mercedes връх, излъчвайки енергия в 360 ° модел. Радиалното лазерно излъчване с ниска плътност на енергия има следните ползи:

LipoTight Стягаща Канюла

В допълнение към ползите за стягане на кожата с асистираната липосукция на LipoLife, предлага и специализирана стягаюа канюла с плоско многофункционално лазерно влакно, предназначена специално за „офис“ процедура за стягане на кожата в субменталната зона и шията. Лазерната енергия се доставя директно под кожата над хиподермата, за да се третират зони с отпусната кожа като назолабиалните гънки, челюсти и шия. Канюлата за стягане на кожата може да се използва за третиране на всяка асиметрия или отпусната кожа.

LipoSense Температурен Контрол

LipoLife разполага със затворен кръг, канюла с темепратурна чувствителност, която непрекъснато следи субдермалните температури по време на асистираната лазерна липолиза, контуриране на тяло и третиране на малки зони. Лазерната енергия се доставя до тъканта, докато се достигне целевата температура, постигайки прецизно и равномерно третиране.

Интуитивният софтуер позволява да се определи температурния лимит на процедурата. Ако субдермалната температура надвишава лимита, системата автоматични спира, предотвратявайки термично увреждане на тъканите.

Контролът на температура на LipoSense ™ позволява прецизно контуриране на тялото с по-голяма ефективност и безопасност.

Fat Grafting с висока жизненост на мастните клетки

Автоложният трансфер на мазнини за контуриране на меките тъкани става все по-популярен през последните години. Непосредствената наличност на собствените мазнини на пациента, естественото им интегриране в тъканите на пациента и постоянният му потенциал за корекция правят машината един изключителен инструмент. LipoLife постига степен на жизненост на мазнините над 95%. Процедурата е бърза и удобна с пълно оборудване, който позволява лесно възстановяване на обема на тъканите при пациента. С уникалната технология на лазера на LipoLife, мастните клетки се подлагат на нежно разрушаване до полутечено състояние, генерирайки две отделни фази: значителна мастна фаза с изключителна жизнено способност, маки еднородни мастни клетки и незначителна кръвна фаза, без мазна фаза, както при механичната липосукция. Запазването на мастните клетки с висока жизненост, комбинирано с филтрираща мрежа, позволява качествена fat grafting процедура с дългосрочни резултати.

Гледай видеоклип

BeautiFill by LipoLife

Пускане на видеото