Alma Lasers

ARION

Високо ефективно решение за лазерна епилация с александритен лазер

Безплатна демонстрация и стартов пакет маркетинг
ARION използва силата на александритния лазер, за да осигури бързо и ефективно премахване на нежеланото окосмяване, както и за третиране на повърхностни пигментни петна.

ARION работи със 755 nm дължина на вълната – „златен стандарт“ за лазерната епилация, особено за типове кожа от I-IV. Тази дължина на вълната се абсорбира най-успешно от меланина в косъма, независимо от типа и плътността му. 70-ватовата мощност и повторенията до 5 Hz превръщат ARION в една от най-бързите и мощни александритни лазерни системи на пазара, подходяща за третиране на повърхностни васкуларни лезии, както и на пигментни петна.

Arion

Свали брошура

Процедури

Епилация
Използвайки 755 nm дължина на вълната, която е „златен стандарт“, ARION премахва окосмяването изключително ефективно, особено при тип кожа от I-IV. ARION таргетира косми от различен тип и плътност и на различна повърхност и дълбочина.
Пигментни петна
Насочен към меланинa в засегнатата тъкан, ARION постига видимо подобрение при много доброкачествени пигментни изменения на кожата, включително: Слънчево лентиго Café-au-lait

Технология

Системата ARION използва принципа на селективната фототермолиза за постигане на ефективна епилация. Светлина с дължина на вълната 755 nm прониква в епидермиса и се поглъща избирателно от меланина в космените фоликули, които се увреждат от индуцираната топлинна енергия, докато околните тъкани остават защитени. Необходими са само 3-6 сесии за постигане на дългосрочни резултати.

Появата на пигментни петна може да се предотврати успешно чрез индуциране на селективна фототермолиза на меланин хромофор в целевата тъкан.

Системата ARION предлага мощност и функционалност. Гъвкавостта при задаване на различни параметри, като дължина на импулса и различна енергия, гарантира дълготрайно премахване дори и на по-тънки или врастнали косми.

Ергономичният накрайник позволява лесно обработване дори и на труднодостъпни зони. За още по-бърза епилация опцията скенер осигурява покриване на изключително голяма площ от 60 х 65 mm с лазерни импулси, зададени автоматично с цел оптимално покритие.

Режимът “Burst” предлага допълнителна защита на кожата по време на процедурата, чрез разделяне на всеки лазерен импулс на няколко по-кратки импулса. Това позволява на епидермиса да се охлади между по-кратките импулси, като по този начин се намалява риска от странични ефекти и се осигурява по-голям комфорт на пациента.

Накрайници

ARION Standard

Стандартният накрайник ARION за епилация и третиране на пигментни петна и васкуларни лезии дава възможност за избор на размер на работна площ от 6 до 12 mm.

ARION Large

Големият накрайник ARION дава възможност да бъдат обработвани големи зони с размери на работната площ на накрайника от
12 до 16 mm.

Scanner

Допълнителен скенер ARION за още по-бърза епилация с изключително голяма сканираща повърхност от 60 x 65 mm и автоматично зададени лазерни импулси за оптимално покритие.

Преди и след

Гледай видеоклип

ARION High-end
Alexandrite laser hair
removal solution

Пускане на видеото

Експертни мнения

“Оформянето на koнтура на лицето е ключова анти-ейдж процедура. С комбинацията на уникалните Cold US с RF технологии, Alma Accent постига отлични резултати при разграждане на мастните депа и стягане на кожата, в рамките на една и съща процедура. Това позволява на пациентите да възвърнат своето младежко излъчване.
Maria Claudia Issa,
MD & PhD Clinica Dermavance
Dermatologia, Rio de Janeiro, Brazil
“Accent Prime е последното попълнение в портфолиото от лазерни платформи Аccent, с новия UltraSpeed апликатор с насочена ултразвукова технология. Тази иновация драстично съкращава времето за процедури – наполовина.”
Ziv Karni,
Alma Lasers CEO