Alma Lasers

Beauty Reboost

Здравата, сияйна и превъзходна кожа не трябва да е лукс

Безплатна демонстрация и стартов пакет маркетинг

Стрес, замърсяване, UV радиация и не балансирана диета имат негативни последици върху кожата.

Като остаряваме, кожата ни губи блясъка си, появяват се бръчки и текстурата и тона на кожата стават неравни. Правилната грижа за кожата е от най-голямо значение за запазването на младостта и сиянието ѝ.

Alma Beauty Reboost е усъвършенствана технология за подмладяване на кожата, третирайки несъвършенствата на кожата за ефект, който се забелязва моментално.

Beauty Reboost

Свали брошура

The Reboost Kit

ALMA BEAUTY REBOOST

Alma Beauty Reboost използва мощни акустични трептения да подобри ефективността на цялостната терапия на кожата – от почистване и ексфолиране до прилагането и проникването на терапевтичните дерматолични съставки.

REBOOST излъчва акустични вълни от механичен натиск върху кожата. Това създава отблъскващ и привличащ ефект, ексфолация на кожата чрез премахване на мъртвите клетки и излишния себум. Акустичната вибрация също създава газообразни балончета в кожната бариера, който се разширяват и свиват. Това дезорганизира двуслойния липид, създавайки цепнатини и пори между 25-75 микрометра в диаметър и увеличава течливостта на липидите в роговия слой.

Повече течливост в суб-епидермалната тъкан позволява на локалните съставки да проникнат в кожата по-дълбоко и ефективно. Както хидрофобните, така и хидрофилните съединения се доставят ефективно до целевата дълбочина на тъканите и остават активни до 30 минути след нанасяне, за максимално ефективно възстановяване на кожата и естетично подобряване.

Третирането с REBOOST е лесно за прилагане, безопасно е при всеки тип кожа и може да се извършва целогодишно. Пациентите не изпитват дискомфорт, няма възстановителен период и се радват на незабавни и съвършени резултати.

Множество клинични проучвания и обширни лабораторни тестове доказаха способността на технологията REBOOST да доставя активни съставки дълбоко отвъд кожната бариера и показаха положителна промяна във външния вид на кожата след всяко лечение.

PixelPen

PixelPen и идален за подобряване на резултатите от третиране на широк спектър от кожни индикации, като стягане на кожата и подмладяване, белези от акне, фини линии и бръчки и намаляване на размера на порите.

PixelPen

PixelPen е фракционно вибриращо микронийдълно устройство , което перфорира кожата преди третиране. Тези перфорации, в комбинация с технологията за акустично налягане на REBOOST, позволяват максимално транс-епидермално доставяне на козметици и активни съставки в по-дълбоките слоеве на кожата.

YOUTH B(ox)

Доставянето на серумите от YOUTH B(ox) никога не е било толкова лесно с помощта на REBOOST.

ALMA BEAUTY REBOOST се предлага с YOUTH B(ox) серумите на Mimi Luzon
за оптимално поддържане на младостта на кожата.

YOUTH B(ox) съдържа специфични съставки, които са в основата на антиейдж процедурите. Всяка една от формулите е тествана през дълъг период от време, изпъквайки с невероятни ефекти за цялостно подобряване на състоянието на кожата в много кратък период от време.