Accent XLi


Ефективният начин за стягане на кожата и оформяне на лицето и тялото

Alma Accent XLi е усъвършенствана технология за стягане на кожата, оформяне на тялото и подобряване на естетичния им вид. Тя e комбинирана платформа, разработена на основата на ултразвукова и специфична радиочестотна (RF) технология, с които се постига бърз, естествен и дълготраен резултат, посредством неинвазивни процедури за лице и тяло.
Патентовата от Alma UniPolar Pro технология предоставя на специалистите максимален контрол при повърхностно загряване на епидермиса и дълбоко загряване на подкожната мазнина. Два радиочестотни (RF) режима се комбинират в едно-единствено устройство, с цел достигане до всички слоеве на тъканите, докато фракционната аблативна микроплазма е по-фин и атравматичен метод за ресърфейсинг на кожата, комбинирайки прецизно загряване и аблация.
С патентованата от Alma In-Motion™ технология, Accent XLi е първата система, която предлага практически безболезнено и в същото време ефективно стягане на кожата и оформяне контура на тялото.

 • Селективно третиране – Третирането е на различни дълбочини, което позволява отличен контрол и по-добри резултати, запазвайки околните тъкани невредими.
 • Безопасност – Манипулациите с Alma са безопасни и ефективни за всички типове кожи, както и за лице, шия и деколте.
 • Kомбинация от технологии – Позволява прилагане на комбинация от технологии за по-бързи и дълготрайни резултати с по-малко на брой процедури.
 • Комфорт – Постепенното затопляне и системата за охлаждане елиминират усещането за болка и предотвратяват чувството за дискомфорт в пациента.
 • Без време за възстановяване – Клиентите могат да се върнат към ежедневните си ангажименти веднага след процедурата.

Процедури

Чрез постепенно загряване в отделните терапевтичните нива, Accent XLi възвръща стегнатия вид и подобрява текстурата на кожата, оформя тъканите, както повърхностно, така и в дълбочина.

 • Колагеновите фибри се съкращават и стимулират производството на нови, което видимо намалява отпуснатата кожа.
 • Съединителната тъкан се свива, като по този начин се подобряват контурът, текстурата и цялостното ѝ състояние.
 • Стимулира се кръвообращението, течностите, които се задържат в подкожната мастна тъкан (целулит), се дренират, като отокът, зачервяването и цялостният обем намаляват.

Технология

Радиочестотa
Чрез двете радиочестотни (RF) технологии се постига локално терапевтично загряване на целевата тъкан по два начина:
CoaxiPolar RF: създава локално, повърхностно дермално загряване.
UniPolar технологията доставя концентрирана радиочестотна (RF) енергия в по-дълбоките слоеве на кожата, без дискомфорт за пациента.

Диелектрично загряване
Ефективен механизъм за стягане кожата на лицето и тялото на базата на диелектрично затопляне, чрез което високочестотната (RF – 40,68 MHz) енергия преминава директно към тъканите, причинявайки бърза ротация на водните молекули. Това от своя страна генерира триене, което предизвиква мощно и ефективно загряване. Тъй като кожата се състои предимно от вода, загряването води до съкращаване на съществуващите в нея фибри и стимулира образуването на нов колаген, подобрявайки значително текстурата и еластичността ѝ. Високата RF честота позволява дълбоко, хомогенно загряване с равномерни резултати.

Микроплазмена технология
Microplasma™ е уникална и единствена по рода си патентована технология с широко приложение в медицинската практика. Фракционната аблативна микроплазма е по-фин и атравматичен метод, който значително намалява риска от нежелани пигментации след процедурата. Чрез контролирана аблация и фокусирана доставка на енергия се третират единствено проблемните зони, докато околната тъкан остава незасегната.

Технология In-Motion™
In-Motion™ е иновация по отношение на комфорт на пациента и бързина на процедурата, с доказани клинични резултати. Технологията представлява многократно движение на апликатора върху таргетираната област с натрупване на енергия върху по-големи зони за моделиране и оформяне на контура им. In-Мotion технологията гарантира постепенно и равномерно натрупване на енергията до достигане на съответната терапевтична температура, чрез комфортна за пациента процедура и без риск от нараняване.

Накрайници

UniFace:

Монополярен радиочестотен (RF) накрайник, специално разработен за процедури за лице. UniFace комбинира монополярна радиочестотна (RF) технология и In-Motion™ технология, които предизвикват съкращаване на колагеновите фибри в кожата, което стимулира синтез на нов колаген и уплътнява деликатно кожата на лицето като превенция срещу бъдещо стареене.

UniLarge:

Накрайникът UniLarge комбинира мощна UniPolar RF технология и In-Motion™ технология за стягане на кожата, стимулиране синтез на нов колаген, ускоряване метаболизма на мастната тъкан и видимо изглаждане на целулита.

UniForm:

Накрайникът UniForm комбинира мощна UniPolar RF енергия, In-Motion™ технология и въртящ се масажен пръстен, за дълбоко дермално загряване, засилване циркулацията в подкожната тъкан и значително подобряване състоянието на целулита.

Coaxi Polar:

Накрайникът CoaxiPolar използва CoaxiPolar RF енергия за локално, повърхностно загряване, с цел стягане на кожата и стимулиране синтез на колаген, докато In-Motion™ технологията осигурява една по-комфортна процедура. При комбинация с накрайника UniForm, резултатът е безопасна и контролирана доставка с максимална ефективност на радиочестотна (RF) енергия, както до повърхностния слой, така и по-дълбоко в субдермалните слоеве на кожата.

Microplasma:

Microplasma™ модулът използва радиочестотна (RF) енергия, за да създаде микроискри, които се придвижват между радиочестотния електрод и кожната повърхност. Тези микроплазмени искри предизвикват аблация и загряване на кожата, създавайки микроканали, които достигат до дермиса, осигурявайки по-дълбоко проникване.

Periorbital:

Накрайникът Periorbital е разработен за третиране на зоната на околоочния контур, прилагайки UniPolar и In-motion технологии за стягане на отпуснатата кожа, заличаване на фините линии и бръчки.

UniBody:

Накрайникът UniBody комбинира монополярна радиочестотна (RF) технология и In-motion технология с по- висока мощност за оформяне контура на тялото.

 
 

Преди и след

 
 • Accent-XLi-RF-pixel-Scars2
 • Accent-XLi-RF-pixel-Scars3
 • Accent-XLi-RF-pixel-Scars4
 • Accent-XLi-RF-pixel-Scars5
 • Accent-XLi-RF-pixel-Wrinkles1
 • Accent-XLi-RF-pixel-Wrinkles2
 • Accent-XLi-RF-pixel-Wrinkles3
 • Accent-XLi-RF-pixel-Wrinkles4
 • Accent-XLi-RF-pixel-Wrinkles5
 • Body-Conturing-Accent-Family1
 

Експертни мнения

 
“В моята практика съм установил, че както биполярният, така и монополярният режим на системата AccentXLi имат ефективно действие за стягане областите на шията и лицето. За разлика от други подобни технологии, които съм използвал, AccentXLi постига забележителни резултати при всичките ми пациенти.”Michael H. Gold, MD, FAAD Board Certified Dermatologist, Nashville, TN