Хиперхидроза


ХИПЕРХИДРОЗА

ХИПЕРХИДРОЗА

Повече от 200 милиона души по света страдат от прекомерно изпотяване или т.нар. хиперхидроза. Това състояние се асоциира с екринните потни жлези, които покриват по-голяма част от тялото и са концентрирани по дланите, челото, стъпалата и мишниците.
Alma предлага иновативен метод за лечение на прекормерното изпотяване, който повлиява екринните жлези без употреба на лекарства, токсини или хирургична намеса. Комбинирайки селективната мощност на диалектрично нагряване и прецизността на UniPolar Pro RF технологията, Аlma гарантира ефективно решение на проблема хиперхидроза.


Накрайници

Sweatx:

Alma lasers предлага изцяло нов тип лечение на прекомерното изпотяване. Цел на тази терапия са екринните жлези, като се избягва употребата на лекарства, токсини или хирургични манипулации. Комбинирането на селективната енергия от диелектричното загряване с прецизността на Uni Polar Pro RF (радиочестотна технология) осигурява иновативно и ефективно лечение на хиперхидроза.

Alma Zero:

Аlma Zero използва силата на криотермалната терапия за лечение на хиперактивни жлези по тялото и специално тези, които се асоциират с акне и хиперхидроза. Терапията започва със студен цикъл, при който температурата на кожата постепенно се понижава до +5 и -5 градуса, а това е точката, при която тъканта замръзва. Ниската температура разрушава екринните жлези, посредством исхемия и кристализация на екстрацелуларните флуиди. Това води до разрушаване на клетъчните стени и освобождаване на клетъчното съдържание.
Студеният цикъл от терапията е последван от цикъл на загряване, при който се получава реперфузия на вече исхемизираните тъкани, водещо до формиране на свободни радикали, които увреждат клетките допълнително. По този начин се подтиска нормалното потоотделяне на жлезите.

Преди и след

 
  • Histology3
  • Histology2
 

Продукти

Лечението на хиперхидроза е част от следните платформи:

Accent Prime Accent XLi Harmony XL Pro