ЛАЗЕРНИ СИСТЕМИ

ЛАЗЕРНИ СИСТЕМИ

Soprano ICE Platinum

Soprano ICE Platinum кобинира преимуществата на трите дължини на вълната и постига отлични резултати, превъзхождащи всеки подход, използващ само една дължина на вълната.
Прочети повече…

Soprano ICE

Цялостното решение за перманентна лазерна епилация. Soprano ICE е последно поколение от всепризнатата система за лазерна епилация Soprano, използвана от водещи клиники и специалисти по цял свят.
Прочети повече…

Harmony XL Pro

Платформата Harmony XL Pro предлага пълен спектър от решения и възможности за постигане на цялостна естетична хармония.

  • Мултифункционална платформа
  • Клинично доказани резултати в мащабни проучвания
  • Над 65 медицински индикации, одобрени от FDA
  • Възможност за добавяне и надграждане
  • Интуитивен софтуер
  • Без консумативи

Прочети повече…

Accent Prime

Accent Prime™ е високотехнологична, усъвършенствана платформа на Alma Lasers за стягане на кожата, оформяне на тялото и постигане на бързи естетични резултати. Тя комбинира последните иновации в областта на ултразвуковите и радиочестотни (RF) технологии, гарантиращи ефективни процедури с дълготрайни резултати.
Прочети повече…

Accent XLi

Alma Accent е усъвършенствана технология за стягане на кожата, оформяне на тялото и подобряване на естетичния им вид. Тя e комбинирана платформа, разработена на основата на ултразвукова и специфична радиочестотна (RF) технология, с които се постига бърз, естествен и дълготраен резултат, посредством неинвазивни процедури за лице и тяло.
Прочети повече…

Harmony XL

Harmony XL е мощна модулна платформа за медицинско-естетични процедури, предлагаща на специалистите над 20 различни лазерни, светлинно-базирани и ултразвукови технологии. Тя е идеалната система за широк спектър от различни индикации, без да се налага инвестиция в няколко отделни системи.
Прочети повече…

IDAS

IDAS е мощна, преносима LBO лазерна система с дължина на вълната 532 nm, специално разработена за третиране на повърхностни васкуларни лезии по кожата на лицето и тялото.
Прочети повече…

ARION

ARION използва силата на александритния лазер, за да осигури бързо и ефективно премахване на нежеланото окосмяване, както и за третиране на повърхностни пигментни петна.
Прочети повече…

SINON

Q-switched Ruby Laser – прецизно решение за пигментни лезии и цветни татуировки
Прочети повече…

Pixel CO2

Pixel CO2 е лазерна платформа с високa мощност, която съчетава изключителна прецизност с иновация в областта на естетичната медицина. Тя е минимално инвазивно, ефективно решение за третиране на различни естетични проблеми, с минимален риск и отлични клинични резултати.
Прочети повече…

Legato II

Eфективно решение за премахване на белези – Legato II комбинира фракционна аблация с Alma IMPACT™ за преодоляване на кожната бариера и ефективно третиране на белези, стрии и различни кожни несъвършенства за минимално време.
Прочети повече…

BURANE II

BURANE II е универсалена Erbium YAG лазерна система за класическа естетична аблация. Er: YAG лазерът е идеален за ресърфейсинг и подмладяване на кожата, заличаване на белези и отстраняване на доброкачествени кожни изменения, включително такива, свързани с процеса на стареене.
Прочети повече…

EXCIMER 308

Монохромaтична UVB терапия при псориазис и витилиго. Excimer 308 е преносима система за интензивна монохроматична UVB терапия за лечение на автоимунни заболявания на кожата като псориазис и витилиго.
Прочети повече…

ALMA-Q

ALMA-Q e най-мощната Nd:YAG лазерна платформа, със своите Q-switched, Long Pulsed и Quasi-Long Pulsed режими на работа.
Прочети повече…