Мнението на експертите

Мнения на водещи специалисти в областта, които използват в практиката си лазерните системи на Alma lasers

Michael H. Gold, MD, FAAD

Board Certified Dermatologist,
Nashville, TN

“ClearLift използва Q-switched лазерна технология по уникален начин, доставяйки ниски енергии в поредица от множество импулси, за да се избегне дискомфорт или странични ефекти.”

“Най-хубавото нещо в системата Harmony XL е възможността да бъдат променяни параметрите на работа изцяло според нуждите на всеки един пациент.”

“С iTED и IMPACT технологиите трансепидермалната доставка на активни субстранции се осъществява през микроканали директно в локацията, в която ще донесат максимална терапевтична полза. Това е сред най-значимите постижения в областта на естетичните технологии.
Смятам, че това ще се превърне в основна техника за подобряването на хидратацията и текстурата на кожата.”

“Clear lift e първият фракционен неаблативен Q-Switched лазер на Alma lasers, който е много ефективен при третиране на различни по вид и на различна дълбочина пигментни петна и несъвършенства. Постига отлични резултати при изравняване на тена и подобряване текстурата на кожата.”

“В моята практика установих, че модулите BiPolar и UniPolar на системата AccentXLi имат забележителен ефект за стягане на деликатните зони – лице и шия. За разлика от други подобни технологии, които съм използвал, AccentXLi постига забележителни резултати при всичките ми пациенти.”

Moshe Lapidoth M.D.

MPH Dermatologist, Director of the Laser Unit,
Rabin Medical Center, Herzelia Pituach, Israel Vice President of the European Society for
Laser Dermatology (ESLD)

“Оформянето и стягането на кожата на лицето е индикация за бързо разрастващите се нужди в дерматологията и медицинската естетика и аз вярвам, че Accent Ultra V на Alma lasers е една от най-успешните платформи, предлагащи процедури за тази ниша. Комбинацията от патентованите Shear Waves и UniPolar технологии е уникална и надеждна.”

“Преди използвах excimer laser за лечение на псориазис и витилиго с добри клинични резултати. Сега използвам системата EXCIMER 308, защото е много по-удобна и постига същите клинични резултати.”

“Използвайки Q-Switched рубинен лазер постигаме 90% заличаване на аматьорски татуировки при тъмен, етиопски тип кожа, доказано при повечето пациенти по време на проучването. Няма случаи на белези и перманентни пигментации.”

Лечението на пациенти с акне вулгарис,с уникалната технология Er: Glass 1540 лазер, комбиниран с вакуум и охлаждане, се доказа като едно от най-ефективните решения, без никакви странични ефекти.”

KeeLee Tan, MD,

Rejuvenate Clinic, Perth, Western Australia

“Harmony XL е високотехнологично решение за подмладяване на кожата. Използвайки фракционен неаблативен Q-Switched лазер, фракционен аблативен iPixelEr лазер,или комбинираният протокол Laser360iQ бързо и ефективно подмладяваме зрялата кожа.”

“Индустрията е свидетел на множество системи с комбинация от технологии, повечето от които претърпяват неуспех. Аз се интересувам от доказани, незабавни и дълготрайни резултати, и ClearLift с HarmonyXL ги постигна…..”

“Технологията на Alma Impedance доставя максимално количество радиочестотна (RF) енергия до тъканите. В комбинация с технологията за контрол на дълбочината на проникване, енергията се натрупва в подкожната област, предпазвайки епидермиса. Тя е безопасна и лесна за работа.”

Deborah Manjoney, M.D.

Director of Wisconsin MediSpa,
Wisconsin, USA

“ClearLift гарантира изключителни резултати без необходимост от време за възстановяване. Пациентите могат да се гримират веднага след процедурата и никой няма дори да забележи, че са си правили някаква манипулация.”

Janice Lima-Maribona, DO

Board Certified Dermatologist,
Miami, FL

“В моята практика Alma lasers дава възможност за множество комбинации от процедури. Благодарение на своята мултифункционалност, системите позволяват на пациенти с всякакъв тип кожа да се възползват от предимствата на лазерното и светлинно подмладяване. Alma lasers предлага революционни технологии, както и цялостна маркетингова подкрепа, благодарение на която успях да промотирам и наложа услугите си в изключително конкурентна среда като Маями. Alma е мощен бизнес партньор в пълния смисъл на думата.”

Professor Liu,

9th Hospital, Shanghai, PRC

“При клинични проучвания за лечение на васкуларни лезии се сравняваха ефектите на dye-laser с тесноспектърен 500-600 nm (Dye-PL, Alma Lasers). Dye-PL постигна по-добри клинични резултати, за по-кратко време, с по-малко странични ефекти като: оток и зачервявания.”

Fernando Urdiales, MD,

Director of Miramar Medical Institute
Malaga, Spain

“Accent Ultra V позволява приложение на звукови и радиочестотни вълни за безопасно премахване на излишните мастни натрупвания по лицето, като същевременно с това стяга кожата. Бях впечатлен от постигнатите резулати и забелязах увеличаване броя на пациентите, заинтересовани от тези процедури.”

“Soprano SHR е революция в медицинската епилация, с гарантирано по-дълготрайни и по-добри резултати в сравнение с конвенционалните технологии. Технологията IN-мotion доставя по-ниски нива на енергия с повече импулси, което позволява индивидуален подход за епилация при различните пациенти. Soprano работи с всеки тип кожа и косми, целогодишно, с последователни, безопасни и надеждни резултати. Днес Soprano SHR е есенциален инструмент за естетичните практики, който гарантира значителни предимства за пациентите, в сравнение с останалите конкуренти.”

“SHR технологията е на практика безболезнена, като термалният ефект е насочен основно към фоликула, без да се засяга околната тъкан. Прилагането на ниска енергия и кратки импулси с повече повторения, в комбинация с охлаждане на повърхността на кожата, гарантират комфортни процедури, особено при тъмен фототип кожа.”

Seema Patel, MD, MPH

Board Certified in Family Medicine,
Admore, PA

“Oбожавам HarmonyXL и нейната многофункционалност. Постигат се отлични резултати при всички типове кожа. Може да предложите множество процедури само с една платформа. Цената ѝ е приемлива, работи изключително прецизно. Използвам я ежедневно в практиката си, без да срещам трудности, за разлика от други лазерни системи, с които съм работила преди.”

Jong Min Park, MD, Dermatologist

Director of ZELL Dermatology & Cosmetic Laser Center,
Seoul, Korea

“Много дами търсят ефективно решение за оформяне и стягане на тялото си, което същевременно да е безопасно и без хирургична намеса. Accent Ultra V е това решение. Тя използва селективна ултразвукова технология, която разкъсва единствено мастните клетки, без да наранява околната тъкан. Повечето пациенти забелязват резултатите още след първата процедура – мастните натрупвания се освобождават от тялото чрез лимфната система.”

Prof. Dr. Uwe Paasch,

University Clinic of Leipzig, Germany

“Със системата SINON Q-switched Ruby Laser се постигат отлични резултати при заличаване на многоцветни татуировки. С висока енергия и оптимална настройка на работната площ и импулсите са необходими обикновено само няколко процедури. Премахването на естествени пигментни петна е постижимо още по-бързо.”

“Клиничните резултати, постигнати от комбинацията на Microplasma и Impact технологии са изключително впечетляващи. Посредством модулът Impact се вкарват големи количества локални кремове отвъд кожната бариера, което ускорява и подобрява значително ефекта от лечението.”

“Лазерната система Er:YAG BURANE XL е многофункционална, поради което я използваме почти ежедневно в нашата клиника.”

“Александритният лазер ARION е нашият избор за епилация. Благодарение на скенера и изключително функционалният накрайник, ARION ни позволява да работим бързо и ефективно, дори и при големи или трудно достъпни области.”

“ClearLift е първият по рода си фракционен неаблативен Q-Switched лазер, който позволява неаблативено лечение и ремоделиране, без да се уврежда кожата”

“Бяхме наистина впечатлени от надеждността и ефективността на системата. Не се наблюдават нежелани странични ефекти при пациентите, по време и след лечението. Благодарение на своята мощност, функционалност и лесен режим на работа, устройството е номер едно в своя клас.”

Martin Braun, MD,

Vancouver Laser Center,
Vancouver, BC, Canada

“Soprano SHR е първата иновация за лазерна епилация през последните 10 години. Вече е възможно безопасно и по-безболезнено третиране на всеки тип кожа.”

“SHR технологията е на практика безболезнена, тъй като действа върху прицелните фоликули, без да наранява околната тъкан. Приложението на ниска енергия и кратки импулси с множество повторения, едновременно с охлаждането на повърхността на кожата, гарантира комфортна процедура, особено при пациенти от тъмен фототип.”

Tania Aparecida Meneghel, MD, Dermatologist

Clínica Renaissance,
São Paulo, Brazil

“Платформата Accent Ultra V комбинира множество технологии в допълнение към Shear waves и UniPolar RF, което позволява неинвазивно лечение, без нежелани странични ефекти и с максимални резултати. Системата е изключително функционална и рентабилна като инвестиция. Например, работейки за стягане на периоралната област, можем чрез Impact технология едновременно да вкарваме в кожата и терапевтични съставки.”

“Много съм впечатлена от приложението на IMPACT като метод за доставка на активни съставки в кожата. Доколкото ми е известно, не съществува друг подобен метод или технология. Това е забележителна иновация.”

“SHR технологията при пациенти с тъмнa кожа може значително да намали болката и дискомфорта и да сведе до минимум страничните ефекти като: зачервявания, хиперпигментация и др..
Като допълнение, по време или след процедурата не се наблюдават странични реакции като зачервявания и възпаления по кожата, което прави SHR по-комфортна и по-безопасна, технология, в сравнение с традиционните лазерни системи.”

Maria Claudia Issa, MD & PhD

Clinica Dermavance Dermatologia,
Rio de Janeiro, Brazil

“Оформянето на лицето е ключова процедура в борбата против стареенето на кожата. Комбинирайки технологиите Сold US с RF, Alma Accent постига отлични резултати при разрушаване на мастните депа и стягане на кожата в рамките на една и съща процедура, в резултат на което пациентите възстановяват младежкото си излъчване.”

“Категорично вярвам, че Legato, microplasma и IMPACT технологиите предлагат възможности за лечение, непостижими с която и да е друга платформа.”

“iTED може да бъде използван и за премахване на някои недостатъци като например дискомфорта от игли или неравномерното разнасяне на медикаменти в третираната област, като по този начин намалява страничните ефекти, обичайни при конвенционалните процедури.”

Dong-Hye Suh, MD, Dermatologist

Arumdaun Nara Dermatologic Clinic, Korea

“При пациенти от азиатски произход с по-тъмна кожа, комбинацията от технологии при iTED (фракционно аблативна микроплазма и ултразвук) е ефективна и с по-малко странични ефекти.”

Maria Angelo-Khattar, PhD

Director Aesthetica Clinic,
Dubai

“iTED наистина помага да изпълня обещанията си към пациентите…IMPACT и iTED на Almalasers са технологии на бъдещето за цялостно обновяване на кожата.”

Mitchel Goldman, M.D.

Goldman, Butterwick & Associates, Cosmetic Laser Dermatology,
San Diego, USA

“SINON Q-switched е най-усъвършенстваният Rubi лазер, който някога съм използвал в практиката си. Системата е изключително надеждна. В сравнително изследване с Q-switched александритен лазер е установено, че пигментните лезии реагират по-добре на лечението и се заличават по-бързо и ефективно със SINON.”

“ARION е бърз и ефективен лазер. Накрайникът е ергономичен и лесен за работа. Благодарение на скенера, възможността за човешка грешка е минимална. При други александритни лазери, които използват спрей за охлаждане, може да се появят хипопигментации и неравномерно охлаждане. Охладителният механизъм на ARION елиминира тези странични ефекти.”

Christopher Zachary, M.D.

Department Chair, University of California,
Irvine, USA

“Технологията Soprano SHR е значително по-безболезнена, в сравнение с Duet.”

“Процедурите с SHR са доказано по-безболезнени, в сравнение с Lightsheer.”

Patrick Bowler, MS.BS

Co-Found of the British Association of Cosmetic Doctors Court House Clinics, UK

“Липсата на болка, разбира се, не е единствената иновация по отношение на платформата. Soprano Ice има най-високa степен на покритие на работната площ в индустрията със своите 12X10 мм размер и до 10 Mhz честота на повторение на импулса. И още – не са необходими консумативи, с него се работи лесно, а възвращаемостта на инвестицията е бърза и сигурна. Безболезнената епилация със Soprano Ice променя мнението на мъжете за лазерната епилация, тъй като е известно, че те не търпят болка. Освен това процедурата е бърза – още едно предимство за тях.”